IBI maakt van je smartphone een logistiek wonder.
Ja, IBI is er ook voor jou als je aan meerdere adressen moet bezorgen en tijd wil besparen. IBI berekent de snelste route langs 2 tot 110 adressen en geeft je een overzicht van de leveringen. IBI is gemaakt voor smartphones. De bezorger, onderhoudsmonteur, koerier, bloemist of apotheek kan direct aan de slag met IBI.

Werkwijze van IBI Start en IBI Go
IBI Start

ios

Deze variant is handig als je van 2 tot 45 pakketten moet bezorgen, waarbij je de adresgegevens van de bezorgingen nog moet opslaan. Je zet de adressen die je ingesproken, gescand of ingetypt hebt, in de optimale volgorde op basis van rij-afstand met de fiets of auto. Je kan ook de kortste route laten berekenen. Tussendoor kan je een adres toevoegen en dan berekent IBI de nieuwe route. IBI gebruikt jouw favoriete navigatie van je smartphone als je de aanwijzingen voor de route naar het naar volgende adres wilt krijgen.

Bij elk adres kan je opmerkingen toevoegen, bijvoorbeeld een opmerking dat de ontvanger niet thuis was. En als je een adres afmeldt, controleert IBI of je in de buurt van het adres bent. Als de afstand te groot is, geeft IBI een waarschuwing. Dit noemen we het Scan – Plan – Go – Confirm principe.

IBI Go

Met de meest uitgebreide versie, IBI Go, kan je ook een complete lijst tot wel 110 adressen sturen naar jouw eigen IBI account. IBI Go is extra krachtig wanneer je adresgegevens al opgeslagen zijn bijvoorbeeld in jouw klantenbestand of vanuit de webshop. Voeg aan de lijst  opmerkingen en telefoonnummers toe zodat je een sms bericht kan sturen.  Dit noemen we het Send – Plan – Go – Confirm principe.

IBI Go kent nog meer krachtige opties. Net zoals in IBI Start, kan je beginnen met toevoegen van adressen (inspreken, scannen of intypen), sorteren, navigeren en afmelden van bezorgingen en mailen. 

Leer IBI kennen

Om IBI beter te leren kennen, hebben we van veel functies een korte uitleg of zelfs een instructie filmpje gemaakt. Zie ons youtube kanaal of de uitgebreide online help.

Download & ervaar IBI

Download IBI en ervaar vandaag nog het gemak tijdens de bezorging! Je mag IBI gratis gebruiken tot 10 adressen per route. Je mag wel meerdere keren per dag een route invoeren.  

Google Play
App Store
Buy IBI in the webshop of First Element