IBI maakt van je smartphone een logistiek wonder.
Ja, IBI is er ook voor jou, als je meerdere adressen moet bezorgen en tijd wil besparen. IBI is gemaakt voor de meeste smartphones. De bezorger, onderhoudsmonteur, koerier of apotheek kan direct aan de slag met IBI.

Werkwijze van IBI Start en IBI Go

IBI Start

ios

Deze variant is handig als je veel pakketten moet bezorgen, waarbij je de adresgegevens van de bezorgingen nog moet opslaan. Je zet de adressen die je ingesproken, gescand of ingetypt hebt, in de optimale volgorde op basis van rij-afstand met de fiets of auto. Je kan ook de snelste route laten berekenen. Tussendoor kan je een adres toevoegen en berekent IBI een nieuwe optimale route. IBI gebruikt de navigatie van je smartphone als je de aanwijzingen voor de route naar het naar volgende adres wilt krijgen. Bij elk adres kan je opmerkingen toevoegen, bijvoorbeeld een opmerking dat de ontvanger niet thuis was. En als je een adres afmeldt, controleert IBI of je in de buurt van het adres bent. Als de afstand te groot is, geeft IBI een waarschuwing. Dit noemen we het Scan – Plan – Go – Confirm principe.

IBI Go

Met de meest uitgebreide versie, IBI Go, kan je een lijst met adresgegevens, opmerkingen en telefoonnummers per email sturen naar de app. Deze variant is handig wanneer adresgegevens al opgeslagen zijn (in een lijst/excel document bijvoorbeeld). IBI Go sorteert automatisch de adressen in de meest optimale volgorde voor de snelste route. IBI Go kan voor wel 90 adressen de optimale route berekenen. Net zoals in de IBI Start versie, kan je beginnen met navigeren, toevoegen van nieuwe adressen (inspreken, scannen of invoeren), afvinken en mailen. Dit noemen we het Send – Plan – Go – Confirm principe.

Download & ervaar IBI

Download IBI en ervaar vandaag nog het gemak tijdens de bezorging!