Op deze pagina kun je lezen hoe je je abonnement kunt verlegen, wijzigen of stopzetten. Selecteer hieronder hoe je je abonnement hebt aangeschaft.

Aangeschaft via onze webshop?

Verlengen of wijzigen

Als je je abonnement wilt verlengen ga je naar onze webshop: https://webshop.element.nl/. Hier kun je je abonnement verlengen door een nieuw abonnement te kopen, je kunt ook kiezen voor een ander type abonnement.

Stopzetten

Je hoeft niets te doen, je abonnement loopt automatisch af.

Aangeschaft via de Google Play Store?

Verlengen of wijzigen

Je abonnement wordt automatisch verlengd. Wil je je abonnement upgraden of downgraden? Ga dan naar de IBI app -> “Abonnement”. Hier kun je het type abonnement wijzigen.

Stopzetten

Volg deze stappen hieronder om je abonnement stop te zetten.

1. Open de Google Play Store-app op je telefoon of tablet.
  2. Check rechtsboven bij de zoekbalk of je met het juiste account bent ingelogd.
  3. Als je met het goede account bent ingelogd, tik dan links bovenin op het menu teken.
  4. Tik op “Abonnementen”.
  5. Selecteer je IBI abonnement.
  6. Tik op “Abonnement opzeggen”.
  7. Volg de aangegeven instructies.

Je abonnement is nu opgezegd, maar loopt nog door voor de periode die je al betaald hebt.

google play stopzetten

Voor meer informatie, zie deze Google support pagina.

Aangeschaft via de Apple App Store?

Verlengen of wijzigen

Je abonnement wordt automatisch verlengd. Wil je je abonnement upgraden of downgraden? Volg dan de stappen hieronder.

1. Open de instellingen-app
  2. Tik op je naam.
  3. Tik op “Abonnementen” (Als je deze optie niet ziet, tik je op “iTunes en App Store”. Tik vervolgens op je Apple ID en op ‘Toon Apple ID’. Log in, scrol omlaag naar “Abonnementen” en tik erop.)
  4. Selecteer je IBI abonnement.
  5. Selecteer het abonnement type onder “OPTIES”.
app store wijzigen

Voor meer informatie, zie deze Apple support pagina.

Stopzetten

Heb je je abonnement aangeschaft via de Apple App Store, volg dan de stappen hieronder om je abonnement stop te zetten.

1. Open de instellingen-app.
  2. Tik op je naam.
  3. Tik op “Abonnementen” (Als je deze optie niet ziet, tik je op “iTunes en App Store”. Tik vervolgens op je Apple ID en op ‘Toon Apple ID’. Log in, scrol omlaag naar “Abonnementen” en tik erop.)
  4. Selecteer je IBI abonnement.
  5. Tik op “Annuleer abonnement”.

Je abonnement is nu opgezegd, maar loopt nog door voor de periode die je al betaald hebt.

app store stopzetten

Voor meer informatie, zie deze Apple support pagina.