Als je IBI hebt geïnstalleerd vanuit de Apple app-store of Google Play store kan je IBI registreren in de app.

Na het openen van de app kom je in het registratie scherm. Als je nog geen licentie code hebt, vul dan je e-mail in en druk op START om de gratis versie te starten. Je kunt een licentie aanschaffen in onze webshop.

Heb je al een licentiecode? Bekijk dan de volgende afbeelding.

Als je wel een licentie hebt kun je op Ik heb al een activatiecode klikken. Na hier op gedrukt te hebben, verschijnt er een extra veld waar je de activatiecode kunt invullen.

Na het registreren kom je op de start pagina van IBI.

Als je uitleg wilt over het gebruik van IBI, lees dan de andere delen van de handleiding.

Hier onder vind je nog een filmpje over het downloaden, registeren en gebruiken van IBI.