Vanaf IBI 3.5 heeft iedere gebruiker een persoonlijk account nodig.
Ook bestaande IBI gebruikers, moeten eenmalig een persoonlijk account aanmaken. De bestaande gegevens zoals lijsten of een lopend abonnement, worden gewoon meegenomen.
Met een persoonlijk account worden je lijsten en instellingen bewaard. Je kan dan eigen bezorglijsten maken en opslaan. En je kan IBI op meerdere apparaten installeren en gebruiken. Je kan bijvoorbeeld op de computer een bezorglijst maken en daarna met IBI op de telefoon gaan bezorgen.

Lees hieronder hoe de procedure voor het inloggen werkt. Je kan hier ook lezen hoe je je wachtwoord kan aanpassen.

Registreren

Als je nog geen account hebt, vul je een e-mailadres in en maak je een wachtwoord aan. Druk daarna op REGISTEREN, je hebt nu een IBI account. Dit account gebruik je in het vervolg om in te loggen in IBI. Dat kan op ieder toest6el waar IBI op geïnstalleerd is.

Inloggen

Heb je al een account aangemaakt. Gebruik de de optie om in te loggen. Vul het e-mailadres en wachtwoord in en druk op INLOGGEN om IBI starten. Heb je nog geen account? Bekijk dan de vorige afbeelding.

IBI Home Page - new menu - nl

Na het registreren kom je op de start pagina van IBI. Als je een IBI abonnement hebt gekocht vanuit de Apple app-store of Google Play is je licentie direct gekoppeld aan het e-mailadres van je account. Heb je een abonnement gekocht op de onze webshop of via een tikkie? Lees dan in de abonnement handleiding hoe je deze kunt activeren.

Wachtwoord Aanpassen

Menu - Instellingen

Open het menu en ga naar INSTELLINGEN.

Settings Password

Selecteer Wachtwoord aanpassen.

Password-en

Vul je huidige wachtwoord en je nieuwe wachtwoord in en druk op OPSLAAN.