IBI wil met haar partners meer bewustzijn creëren bij het publiek om niet alleen sneller en met meer zekerheid te bezorgen, maar ook milieubewuster te werk te gaan. Gezien de toename van bezorgdiensten en bezorgmomenten in Nederland, kan de bezorgbranche met IBI besparen op CO₂-uitstoot. Een aantal partners is een mooie samenwerking aangegaan met IBI.

Partners

Green Speed koeriers is een fietskoerier die met hypermoderne ‘cargobikes’ bestellingen bezorgt. Er is geen CO₂-uitstoot of fijnstof, doordat de fietser zelf moet trappen. Green Speed streeft naar hoge kwaliteit van bezorgen en zet hiervoor IBI in. Bezorgen verloopt nu snel, zeker en duurzaam in combinatie met de IBI app. “We boeken wel 25% tijdwinst met de IBI app” (Green Speed).

Koppelingen

IBI Pro heeft een koppeling met EasyTrans ontwikkeld. IBI kan informatie uit EasyTrans Transport Management Systeem (TMS) ophalen door een barcode te scannen. IBI berekent de beste route langs de afleverpunten. Ook venstertijden worden meegenomen. Als je bij het adres aangekomen bent, kan je de levering sluiten met Voltooid, Niet thuis, Bij buren, Niet geleverd of Anders. Deze informatie wordt, samen met het tijdstip teruggekoppeld aan het Easy Trans Transportsoftwarepakket.
Voor deze EasyTrans app koppeling heb je een Premium pakket van EasyTrans nodig. En IBI Pro. Bel ons eerst voor meer informatie.

Heeft u interesse om een mooie samenwerking aan te gaan met IBI? Neem in dat geval contact op met het IBI team.