IBI wilt met haar partners meer bewustzijn creëren bij het publiek om niet alleen sneller en met meer zekerheid te bezorgen, maar ook milieubewuster te werk te gaan. Gezien de toename van bezorgdiensten en bezorgmomenten in Nederland, kan de bezorgbranche met IBI besparen op CO₂-uitstoot. Een aantal partners is een mooie samenwerking aangegaan met IBI.

Partners

Green Speed koeriers is een fietskoerier die met hypermoderne ‘cargobikes’ bestellingen bezorgt. Er is geen CO₂-uitstoot of fijnstof, doordat de fietser zelf moet trappen. Green Speed streeft naar hoge kwaliteit van bezorgen en zet hiervoor IBI in. Bezorgen verloopt nu snel, zeker en duurzaam in combinatie met de IBI app. “We boeken wel 25% tijdwinst met de IBI app” (Green Speed, 2016).

 

CyclefixCyclefix bedenker en leverancier van de Donke-bike, dé e-bike voor bezorgdiensten (bezorging van maaltijden, kleine pakketten en post). In combinatie met IBI en de Donke-bike worden schadelijke emissies gereduceerd, wordt de verkeersveiligheid verbeterd, wordt bezorgen efficiënter en wordt er bijgedragen aan een betere welvaart en welzijn in de wereld.

Heeft u interesse om een mooie samenwerking aan te gaan met IBI? Neem in dat geval contact op met het IBI team.