Werk nu met één account op al je apparaten.

Als je een abonnement van IBI hebt, kan je vanaf nu met hetzelfde abonnement op meerdere apparaten werken.

Dus voer de bezorgadressen in op je IBI voor Windows account, ga naar je smartphone, start IBI, sorteer en ga bezorgen. Het enige dat je moet doen is een IBI account aanmaken en dan overal gebruiken. IBI weet zelf welk abonnement aan je account is gekoppeld, zoals een aankoop in de Apple store of onze webshop.

IBI is speciaal ontwikkeld voor meerdere platformen en meerdere apparaten. De app is zowel geschikt voor smartphones en tablets met Android, Apple IOS én Windows. De app is steeds in ontwikkeling en wordt aangepast aan nieuwe mogelijkheden en updates van besturingssystemen. Regelmatige updates worden automatisch aangeboden aan IBI gebruikers. Download IBI Free nu in Microsoft Store, Google Play of de iOS App store.

Na installatie kan je gratis IBI Free gebruiken. Het enige dat je moet doen is een account aanmaken. Je kan via een in-app aankoop upgraden naar IBI 10, IBI Start en IBI Go en IBI Pro. Je kan een licentie kopen voor een periode van een maand, meerdere maanden of een jaar (met korting) in de webshop.

Download IBI app via App Store Download IBI app via Google Play  Download IBI app via the Microsoft Store