IBI package delivery

Wat doe je in 2020 met sinterklaas of kerst voor je bedrijf. Met al de thuiswerkende collega’s zullen ook veel attenties en pakketten thuisbezorgd worden. Daarom krijgen wij veel aanvragen om de IBI app gedurende deze periode te gebruiken.

een gemeente

Een voorbeeld is een gemeente die wat minder draagkrachtige inwoners een attentie brengt rond 5 december of kerst. In een korte tijd moeten honderden pakketten bezorgd worden. Hoe organiseer je dat met IBI?

hoe werkt het?

Zorg dat de adressen in een overzichtelijke lijst staan, bijvoorbeeld straat en huisnummer;plaats;opmerking . Het meeste gebruikte formaat is Excel en daar kan IBI goed mee overweg. Gebruik vervolgens IBIweb om de Excel in te lezen en de adressen te visualiseren op een kaart. Al snel zie je wat een logische geografische indeling is. Verdeel de adressen per dag of per bezorger. De lijsten stuur je naar de IBI app van de bezorger en deze hoeft alleen de lijst te openen, te sorteren en de adressen worden in de snelste volgorde gesorteerd. IBI geeft niet alleen de snelste route, maar ook een mooi overzicht welke adressen nog open staan, als lijst of op de kaart. Als je binnen een gemeente blijft, kan je kiezen voor de fiets of met de auto.

een bedrijf

Een organisatie die personeelsleden wil verrassen, zal misschien voor de auto kiezen als ze wat verder weg wonen. Ook daar is IBI erg geschikt voor. Als je de indeling hebt gemaakt, bijvoorbeeld ook met IBIweb, kan je de lijsten naar IBI sturen of adressen op de app zelf invoeren. Als de lijst met adressen compleet is, dan kan je vanuit het overzicht van de stops navigeren met je favoriete navigatie app.

zelf aan de slag?

Je kan alvast IBI app installeren op je telefoon en met de gratis IBI Free kan je tot 10 adressen per route testen. IBI Free optimaliseert alleen voor de fiets. IBI 10, Start of Go berekent ook de beste route voor de auto.

Neem contact met ons op als je wilt weten hoe IBI voor jouw organisatie helpt met de sinterklaas- en kerstbezorgingen. Bel of whatsapp naar 0642074411. Mailen mag ook: info@ibi-app.com

Download IBI app via App Store Download IBI app via Google Play  Download IBI app via the Microsoft Store

Sinterklaaspakketten of kerstpakketten bezorgen