Een klant van IBI stuurde ons deze review. Wij plaatsen de tekst helemaal.

Twee jaar geleden zijn wij in gemeente Moerdijk Gebakshuys.nl begonnen. Een bezorgservice voor gebak, taarten en andere lekkernijen. 

Waar we in de eerste maanden de bezorgroute nog enigszins in ons hoofd konden plannen, bleek dit na een half jaar niet meer mogelijk. 

Al snel kwamen we bij IBI terecht. Héél fijn om eerst IBI Free te kunnen proberen. IBI bleek een heel gemaksvriendelijke app te zijn, waar je snel handmatig alle bezorgadressen in kunt voeren. De app herkent de straatnamen na enkele letters en jij hoeft hem alleen nog maar aan te klikken. Als alle adressen zijn ingevoerd swipe je de lijst naar beneden en binnen enkele seconden staan de adressen onder elkaar in de snelste bezorgroute! HOE MAKKELIJK IS DAT! Deze lijst printen of mailen we naar de bezorgers en zij kunnen direct op pad!

Daarnaast is het ook heel handig om in de lijst aan te geven waar je met je route wilt beginnen. In ons geval bij een gezin die voor een betaalde tijd de taart wil hebben ivm de visite. 

Doordat we bleven groeien en meer dan 10 bezorgadressen per dag nodig hadden, zijn we overgestapt naar de betaalde versie IBI 10, wat na een half jaar IBI START werd. Hiermee konden we 45 adressen tegelijkertijd invoeren (en de route knippen voor 3 bezorgers). 

Voor Sinterklaas hadden we een grote opdracht waarbij 70 roomboter amandel letters bij 70 thuis werkende mensen bezorgd moesten worden. 

Ik heb contact opgenomen met de klantenservice van IBI en werd snel en vriendelijk geholpen. Ons abonnement staat tijdelijk op IBI GO. 

WAT ZIJN WIJ BLIJ met IBI! Wij doen waar wij goed in zijn, nl hele lekkere banketbakkerslekkernijen maken en IBI plant de rest!

Groetjes Jan en Léanne

Gebakshuys.nl

gebackshuys
Review van Gebakshuys.nl