Met IBI Transfer kan je adressen van de bezorglijst aan collega’s overdragen, bijvoorbeeld omdat iemand al klaar is met zijn bezorgronde. Samen kan je dan sneller de bezorging afronden.

Hoe werkt het?

Je selecteert adressen die je wilt overdragen uit jouw lijst en stuurt deze terug naar de bibliotheek die je met jouw collega’s deelt.
Een collega kan de lijst met nieuwe adressen weer aan de eigen adressenlijst in de IBI app toevoegen, zolang het aantal niet boven 110 uitkomt. De optimale route wordt berekend door te klikken op “Sorteren” in het menu of door naar beneden te “swipen”.

Uitleg

Hier kan je de handleiding vinden over de Transfer functionaliteit van IBI. Zie de video met uitleg over IBI Transfer.

IBI Go Transfer