Iedere ondernemer komt het probleem tegen dat er meerdere adressen bezocht moeten worden. Is het de dagelijks thuisbezorgingen van een apotheek aan de klanten, de leveringen van een supermarkt of een onderhoudsmonteur. Welkom en maak kennis met IBI.

Hoe werkt IBI?

Vraagt u zich dan af of de route optimaal is en alle adressen bezocht zijn? IBI helpt u met het plannen van uw optimale reis! Met de IBI app scant u de adressen van het etiket met uw smartphone. Allerlei fonts worden herkend. Mocht u een geschreven adres willen toevoegen, dan kunt u deze zelf overtypen. IBI maakt de optimale route en deze kunt u met de auto of fiets volgen. Als u met de auto gaat, wordt zelfs de spits in acht genomen. Elk bezocht adres kan worden afgevinkt en bij elk adres kan op elk gewenst moment een opmerking geplaatst worden. IBI registreert de levering en de registratie kan als logboek opgestuurd worden. Snel en zeker bezorgen!

Voor wie is IBI?

IBI is niet speciaal ontwikkeld voor een branche, maar wel voor een doelgroep: iedereen die meerdere adressen moet bezoeken, met de fiets of met de auto. U kunt als fietskoerier, onderhoudsmonteur, apotheek en elke andere ondernemer het gemak van IBI ervaren.

Probeer IBI uit!

Interesse om de app te testen? Lees snel verder en test IBI via Google Playstore of Apple IOS appstore. Wilt u meer informatie over de app? Neem dan contact op via info@ibi-app.com of door het contact formulier in te vullen.

Geïnteresseerd om op de hoogte te blijven van IBI?